top of page

Class times and Schedule

We have Tailored classes to the appropriate age of the children at Bouncing Bunnies.

7X3A3806.jpg
7X3A3908.jpg
7X3A4005.jpg
7X3A3704.jpg
7X3A3888.jpg

Baby & Balancing Bunnies

10-24 MONTHS

Parent-child classes: 45 mins

THURSDAY: 09.00 – 09.45

THURSDAY: 11.00 - 11.45

FRIDAY: 09.00 - 09.45

SATURDAY: 07:45 - 08:30

Wild Bunnies

18-36 MONTHS

Parent-child classes: 45 mins

MONDAY: 10.00 – 10.45

MONDAY: 16.00 – 16.45

TUESDAY: 10.00 – 10.45

THURSDAY: 16.00 - 16.45

FRIDAY: 10.00 – 10.45

SATURDAY: 08:30 – 09:15

SATURDAY: 09:30 - 10:15

LITTLE RABBITS & ROLLING RABBITS

3-5 YEARS

Child classes: 45 mins

MONDAY: 12.30 – 13.15

TUESDAY: 14.00 – 14.45

TUESDAY: 15.00 - 15.45

WEDNESDAY: 15.30 – 16.15

THURSDAY: 13.00-13.45

FRIDAY: 13.00 – 13.45

FRIDAY: 14.00 - 14.45

FRIDAY: 16.00 – 16.45

SATURDAY: 10:30 - 11:15

SATURDAY: 12:30 - 13:15

ROLLING RABBITS & HOPPING HARES

4-6 YEARS

Child Classes: 45 mins

MONDAY: 1.45 - 2.30

TUESDAY: 16.00 – 16.45

WEDNESDAY: 14:30 – 15.15

WEDNESDAY: 16.30 - 17.15

 

THURSDAY: 13:45 - 14:30

THURSDAY: 14:30 - 15:15

HOPPING HARES & HARES

5-8 YEARS

Child Classes: 45 mins

MONDAY: 2.30 - 3.15

MONDAY: 3.15 - 4.00

THURSDAY: 15.15 - 16:00

FRIDAY: 15.00 – 15.45

SATURDAY: 11:30 – 12:15

HARES

6-8 YEARS

Child Classes: 45 mins

MONDAY: 17.00 – 17.45

TUESDAY: 17.00 – 17.45

THURSDAY: 17.00 – 17.45

FRIDAY: 17.00 – 17.45

ONE-ON-ONE

Child Classes: 45 mins

MONDAY: 9.00-9.45

 

TUESDAY: 1.30 - 2.15

7X3A3745.jpg

2023 Terms

Calendar.jpg

Term 1 - (14 weeks):

Mon 16 Jan – Sat 22 April

Term 2 - (14 weeks):

Mon 24 April – Sat 29 July

Bonus week:

Mon 31 July – Tue 8 Aug

Holiday camps: (details TBA)

Thurs 10 Aug – Fri 18 Aug

Short Break:

Mon 21 Aug – Sat 2 September

Term 3: (14 weeks):

Mon 4 Sep – Sat 9 Dec

bottom of page